marți, 23 septembrie 2014

Intellectual Perversity and Zionist Mumbo-Jumbo


"Cârmă și fără o busolă, nava american de stat continuă să se deplaseze, in forta." Andrew J. Bacevich , politolog și istoric militar


 ... De Jonas E. Alexis


Alfred North Whitehead
Alfred North Whitehead
Matematician și filozof remarcat Alfred North Whitehead a spus odată că "Este nevoie de o minte foarte neobișnuit pentru a întreprinde analiza a ceea ce este evident." [1]
Eu cu siguranță nu am realizat profunzimea acestei afirmații, până când am dat peste scrierile unor oameni care pretind să urmeze logica și rațiunea.
Îmi amintesc bine în timpul anilor adolescenței mele cât de încântați am fost de a diseca argumentele Bertrand Russell de ce a respins creștinismul. Un student, am fost studiat matematica si filozofie, și Bertrand Russell a fost un loc bun pentru a începe, deoarece el a fost atât un matematician și filozof.
Russell a fost, de asemenea, un nume de uz casnic. El a fost bine versat în domeniile sale, aderarea la normele riguroase de logică și concluzii raționale că matematica se bazează pe.
Pe baza reputației sale, mă așteptam să găsesc aceste lucruri în scris Russell împotriva
Creștinism. Am început să citesc ce Eu nu sunt un creștin cu mare entuziasm și anticipare, în speranța de a găsi carne intelectuală și existențială de la un om care ar trebui să știe ce spune.
Din păcate, Russell a fost o mare dezamăgire, iar argumentele sale ar fi putut fi infirmate de un elev obișnuit, folosind bunul simț.
Munca lui Russell a ridicat, de asemenea, unele stegulețe roșii. Flash-uri sale de argumente iraționalitatea și circulare ma făcut să mă întreb dacă acest lucru a fost într-adevăr același Bertrand Russell care a scris Logic și de cunoștințe și Principii de Matematică , cărți care sunt atât de complexe și provocatoare care mintea mediu va fi la pierderi încercând să dau seama ce a fost spune.
Dupa ce am citit ce Eu nu sunt un creștin , am crezut că Russell a avut o zi proasta, sau poate că a fost doar de fumat (din moment ce el a iubit conducta).
Apoi am descoperit că aceasta a fost, din păcate, tipic ca am citit multe alte cărți sale, în special Căsătoria și morala. Studii ulterioare au aratat ca Russell a fost conștient și necinstit intelectual.
Mai mult decât atât, Russell nu a fost niciodată în stare să se așeze pe orice subiect, mai precis problemele ideologice. Mișcarea lui constant de la o poziție la alta, fără a da scuze pentru cititorii săi a fost destul de ridicol-și îngrozitor. [2] Chiar AJ Ayer, unul dintre discipolii săi devotați, a fost uimit. Ayer a scris,
"Este greu de a găsi un subiect-și el [Russell] a scris pe cele mai multe subiecte, inclusiv cele de cea mai mare importanță, pe care el nu a schimbat mintea lui fundamental, de multe ori mai mult decât o dată, și, de obicei, fără explicații sau scuze; într-adevăr, domnia sa a fost de a nega că orice schimbare de poziție a avut loc ....
"Adevărul este că, Russell nu a putut concepe o alternativă prometeic lui Dumnezeu care a convins chiar însuși pentru mai mult de câțiva ani; credința lui secular a fost într-o stare de osmoză constant, ca și cea a Auguste Comte, care a ocupat aceeași poziție de eminență intelectuală la mijlocul secolului al XIX-lea la fel ca Russell în secolul XX, iar acum este pur și simplu o glumă, în cazul în care unul patetic. [ 3]
Care sunt unele dintre salturi ilogice lui Russell? Ei bine, acestea sunt prea multe. Noi doar de gând să abordeze două aici. Russell a scris,
Vezi "Creștinul care toți sexual în afara căsătoriei este imoral sa bazat pe punctul de vedere că tot actul sexual, chiar și în căsătorie, este regretabil. Faptul că acesta este încorporat în etica creștină a făcut creștinismul a lungul întregii istoriei sale o forță care tinde spre tulburări psihice și vederi nesănătoase de viață " [4]
Bertrand Russell
Bertrand Russell
De unde a luat această idee? Actul sexual "în căsătorie" este "regretabil"? Cum a aștepta creștinilor de a se reproduce?
În paginile următoare Russell a continuat să spună că "trebuie să ne întrebăm sincer ceea ce a condus Biserica să condamne tot adulter."
Poor Russell. Să ne întrebăm om de știință socială James Q. Wilson o întrebare similară și vezi ce zice. Wilson afirmă că
"Într-un studiu, baieti nascuti din mame adolescente necăsătorite au fost de unsprezece ori mai multe sanse de a deveni delincvenți cronice decât au fost cei nascuti de mame căsătorite care au fost douăzeci de ani sau mai in varsta."
Wilson concluzionează prin a spune că "Banii fac o diferență, dar structura de familie face unul care este la fel de mare." [5]
De asemenea, Francis Bracelan, fost presedinte al Asociatiei Americane de Psihiatrie, cu greu o organizație creștină, a adăugat:
"Relațiile sexul premarital creștere din așa-numita noua moralitate au crescut semnificativ numărul de tineri în spitalele de psihiatrie." [6]

Ne vom extinde pe iraționalitate Russell într-un articol viitor . Cu toate acestea, a fost după ce a studiat scrierile sale și alții care am început să realizez că unii oameni, inclusiv așa-numitele "gândire" oameni-au o predispoziție de a trăi și a muri pentru idei palpabile și absurde.
Când oamenii ajung la acest punct, atunci puteți fi siguri că argumentele logice și, uneori, dovezi, referințe istorice și fapte, și chiar discursul rațional sunt de nici un folos. Ca Daniel J. Flinn se pune pe bună dreptate, înintelectuale Cretinilor ,
"Când ideologie este ghidul tau, esti obligat sa te pierzi. Ideologia amăgește, inspiră necinste, și rase fanatism.Fapte, experiență, și logica sunt mult mai bine la tine ceea ce duce la adevăr. Adevărul, însă, nu este toată lumea destinația ... .Ph.Ds, un IQ ridicat, și onoruri intelectuale nu sunt antidoturi pentru thickheadedness. " [7]
Michael Shrimpton este un caz la punct.
În ultimele săptămâni, am răspuns exhaustiv la declarațiile sale greață și chiar demonstrat pe larg că argumentul său pur și simplu nu are sens. În loc de a aborda aceste probleme în mod responsabil, Shrimpton vine acum afară și spune că " Jonas nu-i place cartea mea ! "
Ei bine, de ce? Este pentru cartea este fezabil rațional? Sau este pentru că cartea este plină de erori elementare, minciuni și scorneli?
Cum poti avea o interacțiune serioasă cu o carte, atunci când autorul pornește de la premisa că "Surse și dovezile trebuie să și va rămâne secret"?
Când am citit imediat expresii de genul: "Nu există nici un punct cerându-mi să divulge sursele mele de informații sau dovezi", a fost un semn infailibil că am de-a face cu un ideolog jumătate coapte și nu un scriitor serios.
Și nu, nu am putut citi întreaga carte, deoarece una pur și simplu nu se poate termina un capitol fără un torent de falsificări și farse colosale. Detectarea farse evidente în cartea a fost ca de fotografiere pește într-un butoi.[8]
Am făcut-o foarte clar într-un articol anterior că "am avut pur și simplu pentru a opri din citit cartea Shrimpton, deoarece m-am gândit că am fost pierd timpul."
Shrimpton știe foarte bine că un savant serios ar trebui să citească o carte foarte atent, urmați argumentele în mod constant, și apoi a verifica afară de notele de subsol și citatele-dacă există.
După cum sa sugerat deja, în cazul în care un scriitor începe o carte cu presupunerea că "Surse și dovezile trebuie să și va rămâne secretă," atunci poate ignora aproape sigur cartea ca un exercițiu academic.
Ca un corolar, în cazul în care un scriitor ține positing o cerere extraordinară după altul, fără judecată științifică serioasă și referințe, apoi că ar trebui să fie de cel puțin un semn clar și indică faptul că scriitorul nu ar trebui să fie luate în serios.
Dupa ce a citit atât de multe falsuri cardinale și farse, am avut de a închide spyhunter de bun-mai ales atunci când am pus atât de multe cărți serioase în așteptare.
Mai mult decât atât, am abordat deja multe din erorile cardinale Shrimpton și el nu deranjez pentru a răspunde la ele. El scrie că "Poate o mai aprofundată citire prin intermediul ar ajuta să-i convingă [Jonas] de sofisticare și contingență mărită de argumentele mele!"
Ei bine, ce-ai spune de un avocat care postulează că Iranul "este un stat terorist-sponsorizare" fără dovezi? Și pentru a face lucrurile si mai hilar, Shrimpton declară că "mi-ar trebui ca propunere sa fie de la sine înțeles.Res IPSA loquitur, ca noi, avocatii spun! "
De la sine? Ar putea exista o idee mai absurd decât aceasta, vine de la un avocat? Cum se așteaptă serios ca oamenii să-l ia în serios de către positing pretenții de genul asta? În cazul în care domnul X acuză domnul Y a unei crimă oribilă, nu este domnul X în unele obligația de a furniza dovezi convingătoare?
Netanyahu
În cazul în care domnul X pur și simplu spune: "Este de la sine înțeles că ai făcut comite crima," nu ar trebui sa nici un avocat în Anglia arunca Joker din sala de judecată pentru insultarea intelectual judecătorului cu cuvinte de genul asta?

Mai mult decât atât, cum ar judeca Shrimpton pretenții, cum ar fi ", este de la sine înțeles că Israelul este un stat terorist" concurente? Ar fi de acord Shrimpton? Dacă nu, pe ce bază?
Apropo, Israelul a fost un stat terorist de la începuturile sale. [9] În 1954, Israel Informații Militare a plantat bombe în Egipt în teritoriile americane și-deținute britanic. [10] De ce?
Pentru că, în conformitate cu Shabtai Teveth de la Universitatea Tel Aviv, "Fratia Musulmana, comuniștii," nemulțumiți nespecificate "sau" naționaliști locale "ar fi responsabil și acest lucru ar obliga Statele Unite să meargă la război împotriva Egiptului. [11]
Acest incident, care a avut loc în timpul tutela ministrului israelian al apărării Pinhas Lavon, a devenit cunoscut sub numele de Afacerea Lavon. Cele egiptene Evreii implicate au fost prinși și a mărturisit că totul a fost o conspirație.
Istoricilor evrei și israelieni Ian Black și Benny Morris scrie defensive,
"O bombă a explodat prematur în buzunarul de unul dintre grupului, Philip Natanson, așa cum el a fost pe cale de a intra în Rio Cinema din Alexandria. Natanson a fost arestat și că noaptea poliția de securitate egiptene au arestat pe restul rețelei:
"Dr. Moshe Marzuk [un chirurg de la Spitalul evreiesc din Cairo], Shmuel Azzar [un profesor de inginerie din Alexandria], Marcelle Ninio, Victor Levy, Robert Dassa, Meir Za'afran, Meir Meyuhas, Eli Ya'akov și Azzar Cohen. Ninio a încercat să se sinucidă, dar nu a reușit. " [12]
Cu toate acestea, prim-ministrul Moshe Sharett a reușit să se rotească incidentul ca o conspirație împotriva evreilor , spunând că acesta a fost un
"" Complot rău eclozat în Alexandria ... proces spectacol care se organizează acolo împotriva unui grup de evrei care au căzut victime la acuzații false și de la care se pare că se fac încercări pentru a obține mărturii ale crimelor imaginare, prin amenințări și tortură. " " [13]
Un ziar evreiesc a afirmat că forțele de poliție egiptean ", pare să ia inspirat de naziști" și a prezis că arestarea sa ar provoca "deteriorarea stării de evrei egipteni, în general," și altele, cum ar fi Haaretz și Jerusalem Post a fost de acord. [ 14]
După proces, cu toate acestea, a fost clar că
"Bombardamentele au fost efectuate de către un spionaj israelian și rețea teroristă. Acest lucru a fost condusă de colonelul Avraham Dar-alias John Darling-și un nucleu de profesionisti care s-au înființat în Egipt sub diferite forme. Ei au recrutat un număr de egipteni evrei. " [15]
Marzuk și Azzar au fost condamnați și spânzurat, provocând un val de proteste în Israel.
"Israelul a reacționat cu un spectacol mare de durere și furie. La fel au făcut unii evrei occidentale. Marzuk și Azar "murit moartea de martiri", a spus Sharett în Knesset, ai cărui membri se afla în tribut tăcut ...
"Israel a intrat în doliu oficial în ziua următoare. Delegați israeliene la egiptean-israelian Comisiei mixte de Armistițiu a refuzat să participe la ședința sa, declarând că nu le-ar sta jos cu reprezentanți ai Cairo Junta.
"În New York au fost amenințări cu bombă împotriva consulatului egiptean și un lunetist a tras patru focuri de armă în fereastra de la etajul patru." [16]
uon-ussliberty
Șase ani mai târziu, însă, adevărul a ieșit, a fost într-adevăr o conspirație evreiască care a fost "prevăzută la spatele lui Lavon". [17]

"[A fost] un cadru-up-nu, cu toate acestea, de către egipteni, ci de [prim-ministrul David] Ben-Gurion și protejații săi. Oferirea de dovezi într-un proces fals în septembrie 1960, un martor divulgate en passant că a văzut semnătura falsificat de Lavon pe un document referitor la un 1954 "incident de securitate ..."
"Semnatura [Lavon lui] au fost falsificate, iar bombardamentele au început de fapt cu mult înainte de el a reținut-a fost solicitată care omologarea lui. El a fost un țap ispășitor pur și simplu.
"Dar Lavon nu a fost singura victimă reală. Au fost, de asemenea, aceste greșite evreii egipteni care au plătit cu viața lor sau pedepse lungi cu închisoarea ...
"Victime reale au fost marea masă a evreilor egiptean.Episoade precum Afacerea Lavon au avut tendinta de a le identifica, în mintea egipteni obișnuite, cu mișcarea sionistă.
"Când, în 1956, Israel invadat și ocupat Sinai, senzație de alergat mare împotriva lor. Guvernul, jucând în mâinile sioniste, a început prin care se dispune de evrei să plece din țară.
"Întâziere, fără tragere de inimă, 21000 plecat în anul următor; mai multe au fost expulzați mai târziu, și alții, mijloacele lor de trai plecat, nu a avut nimic de a rămâne pentru. Dar prețios unii au mers la Israel. " [18]
În cele din urmă, în 2009, ziarul Israel Haaretz a recunoscut în timpul atacului, secret
"Agenți s-au spus" să submineze încrederea Occidentului în guvern [egiptean] prin provocarea de insecuritate publică "în timp ce ascunde rolul lui Israel în sabotajul. Cu toate acestea, agenții s-au prins. Unul sa sinucis în închisoare, doi au fost spânzurați și patru luat termen lung de închisoare. " [19]

Afacerea Lavon este nimic în comparație cu ceea ce sa întâmplat în 08 iunie 1967, în timpul Războiului de Șase Zile, un război între armata israeliană și armatele din Siria, Egipt, Iordania și.
În timpul conflictului, Israelul a atacat nava Statele Unite de Cercetare Marina tehnice USS Liberty , în speranța de a da vina pe dușmanii lor și forța Statele Unite ale Americii în război. Atacul a costat treizeci și patru de vieți americane și a rănit alte câteva sute.
În urmă cu câțiva ani, sa întâmplat să contactați Pensionar american Buric ofițer James N. Ennes, autor alAssault pe Liberty , iar unul dintre membrii echipajului de la bordul navei în momentul atacului. El a declarat fără echivoc că atacul a fost făcut în mod intenționat. Iată evaluare lui scurt:
 

Odată prins, israelienii au declarat că atacul a fost o greșeală, susținând că nu au putut identifica pe nava. Dar dovezile stivuite împotriva lor. [20] Mearsheimer și Walt numit evenimentul un "atac tragic" din istorie. [21]
Bryce Lockwood, "un personal sergent marină, expert în limba rusă, beneficiar al Stelei de Argint pentru eroism, hirotonit pastor baptist," a fost la bordul USS Liberty .
"Pentru Lockwood și multe alte supraviețuitori, furia este amestecat cu scepticism: că Israelul ar putea ataca un aliat important, apoi atribuie atacul la un caz de identitate greșită de către piloții israelieni, care au confundat nava cea mai distinctivă Marinei SUA cu un horse- egiptean transport de cavalerie, care era pe jumătate dimensiunea sa și a avut un profil diferit.
"Și ei sunt, de asemenea, neîncrezător că, de ani de zile, propriul lor guvern ar respinge apelurile pentru o investigație amănunțită. "Au încercat să mint modul lor din ea!" Lockwood striga.
"" Eu nu cred că pentru un minut! Doar nu trage la o navă pe mare, fără să-l identifice, asigurându-vă de țintă! "Patru decenii mai târziu, multe dintre mai mult de două duzini de Liberty supraviețuitori localizate și intervievați de către Tribune nu se poate vorbi despre atacul fără să strige sau plângând. " [22]
USS-liberty-
Oficialii Statele Unite ale Americii a acceptat în mare măsură afirmațiile că atacul a fost un accident. Cu toate acestea, secretarul de stat Dean Rusk și amiralul Thomas Moorer vazut nici o dovada pentru acest fel; Documentele arată că israelienii știau exact care au fost atacat. James Bamford scrie,

"Prin 10:55, oficialii israelieni de rang înalt știa cu certitudine că au avut un spion electronic american în mijlocul lor. Nu numai că nava clar vizibil pentru inamicii de la El Arish, acesta a fost identificat de către sediul central naval israelian. "
Înainte de incident, comandantul american Pinchas Pinchasy
"A trimis un raport către șeful interimar al operațiunilor navale la sediul marinei israeliene din Haifa. Raportul a spus că nava de croazieră încet El Arish a fost "o navă electromagnetic audio-supraveghere a Marinei SUA, numit Liberty , a cărui marcare a fost GTR-5.
"Nu numai că avea navei-GTR 5 pictat în linii mari, pe ambele părți ale prova și pupa ei, ea, de asemenea, a numelui său pictat cu litere mari, bold, negru:" USS Liberty . "" [23]
Toată lumea la bordul navei a crezut că israelienii știau ce făceau.
"[La 02:09, portavionul american USS Saratoga , care funcționează în apropierea Creta, recunoscut Libertystrigăt e de ajutor. "Eu stau de de trafic în continuare," ea a semnalat.
"După scoaterea mounts arma, piloții de vânătoare israeliene au îndreptat atenția lor la antenele, pentru a rupelibertate s corzile vocale interceptări. "A fost ca și cum știau locațiile exacte", a spus sergent major Stan alb.
letmebeclear
"Locotenent Comandor Dave Lewis, care se ocupă de exploatarea ANS în navă, a fost de acord. "Mi se pare că fiecare secțiune de tuning de fiecare antenă HF a avut o gaură în ea", a spus el. "A fost nevoie de o mulțime de planificare pentru a obține rachete in cautare de caldura la bord pentru a scoate întregul nostru de comunicații în primul minut de atac ..."

"În ceea ce israelienii au continuat sacrificarea lor, nici ei, nici Liberty echipajul a avut nici o idee că martorii au fost prezenți ridicat mai sus. Până acum.
"Potrivit informațiilor, interviuri și documente obținute de Corpul de secrete , timp de aproape treizeci și cinci ani NSA a ascuns faptul că unul dintre avioanele sale a fost deasupra capului, la momentul incidentului, trage cu urechea la ceea ce se întâmplă de mai jos. " [ 24]
Haaretz a raportat că
"De avioane Israel Air Force și navele de război Israel Marinei care au atacat USS Liberty la 8 iunie 1967, la apogeul Războiului de Șase Zile, au fost conștienți de faptul că nava a fost o navă americană spion ...
"Raportul a declarat că Agenția a-americane de Securitate Națională care inteligența colectarea de navă aparținea-a fost capabil de a intercepta comunicațiile IAF în conformitate cu care, la un moment dat, pilotii au identificat nava ca american, dar au fost, totuși, instruiți pentru a împinge înainte cu atacul . " [25]
Unele dintre aceste transcrieri sunt în arhive guvernamentale americane și să demonstreze că israelienii știau exact ce fac.
"Oliver Kirby, director adjunct ANS pentru operațiunile de la momentul atacului Liberty, citat de Tribuna ca să confirme existența stenogramelor, spunând că le-a citit personal.
"" Ei au spus, "L-am prins în zero," Kirby a fost citat ca spunând, "indiferent ce a însemnat-Cred ca obiectivele turistice sau ceva." Și apoi unul dintre ei a spus: "Poți să vezi steagul?" Ei au spus "Da, e american, e american." Ei au spus de mai multe ori, așa că nu a fost nici o îndoială în mintea cuiva că l-au cunoscut. " [26]
Kirby a mers atât de departe încât să spun că atacul a fost "ceva care ma deranjat toată viața mea. Sunt dispus să jure pe un teanc de Biblii pe care le știam că ei știu. " [27]
Cu toate acestea, în lumina tuturor acestor fapte,
"Guvernul Statelor Unite, nerăbdător să cruțe reputația lui Israel și păstra alianța cu Statele Unite, a închis cazul cu ceea ce chiar unii dintre participanți spun acum a fost o anchetă în grabă și serios viciate." [28]
Note Bamford,
"În ciuda dovezilor copleșitoare că Israelul a atacat nava și a ucis de militari americani, în mod deliberat, administrația Johnson și Congresul acoperit întregul incident.
"Johnson a fost de planificare pentru a candida la președinție în anul următor și este nevoie de sprijinul alegătorilor pro-Israel". [29]
Q. "Tony" Hart, care a fost un First Class subofițer staționate în Maroc, la momentul atacului, a declarat după mult reflecție cu privire la incident,
"Președintele Johnson nu este de gând să meargă la război sau de ras un aliat american peste câteva marinari." [30]
Ar putea Iran reușesc să scape cu un act deliberat terorist de genul asta? Mai mult decât atât, care a terorizat și asasineze oameni de stiinta iranieni? Cuba? Rusia? Coreea de Nord?
Răspunsul este destul de simplu:. Statul terorist din Israel [31]


Partea tristă este că în loc de sancționare a statului terorist pentru un astfel de act rău, doar ne-a îndemnat "Israel pentru a opri asasinarea oamenilor de știință nuclear iranian și să se concentreze asupra procesului de pace Palestina." [32]
Pe scurt, Iranul nu este "teroristul-sponsorizarea de stat" - Israel este . De fapt, foști oficiali CIA, cum ar fi Paul R. Pillar au susținut că Occidentul "se poate trăi cu un Iran nuclear". [33] Pilonul argumentat în altă parte că Israel,
"Spre deosebire de Iran, nu a semnat Tratatul de Neproliferare Nucleară sau recunoscut un inspector internațional la oricare dintre instalațiile sale nucleare.
"Chiar dacă a avut un arsenal considerabil de arme nucleare de zeci de ani, ea și-a păstrat programul de arme nucleare complet ferit de orice regim de control sau de control al armelor internațional și nici măcar nu recunoaște existența programului.
"Este, de asemenea, este atât de intenția de a menține monopolul regional arme nucleare care se foloseste de terorism pentru a lovi în programul nuclear al unei țări care nu are nici măcar o armă nucleară și, probabil, nu a luat o decizie de a face unul." [ 34]

 În cele din urmă , să ne aruncăm câteva fapte de bază și incontestabile despre atacul 9/11. După atac,Washington Post a raportat că cel puțin șaizeci de israelieni au fost reținuți de către FBI; dar nimeni nu a îndrăznit să le urmări în justiție, ca să nu fie acuzat de anti-semitism. [35]
Până în martie 2002, sa estimat că Statele Unite au arestat vreo două sute de israelieni în cadrul investigațiilor de spionaj, unii dintre ei "povești de acoperire a folosit pentru a avea acces la clădiri guvernamentale sensibile și casele de oficialii americani"; alții s-au deghizat în calitate de studenți de artă. [36]
În 2003, Sunday Herald a declarat că "cinci israelieni au fost văzute de filmare ca garnituri jet arat în Turnurile Gemene la 11 septembrie, 2001" Ziarul de asemenea, a susținut că
"Secrete israeliene au fost shadowing teroriștii al-Qaeda ca s-au mutat din Orientul Mijlociu prin Europa și în America, unde au antrenat ca pilot și pregătit pentru sinucidere-bombă în centrul simbolic al Statelor Unite. Și motivul? Pentru a lega America de în sânge și suferință reciproc pentru cauza israeliană. " [37]
Oamenii filmare atac au fost în cele din urmă prins cu van lor:
"In masina a fost 4700 dolari în numerar, o pereche de pașapoarte străine și o pereche de cutie freze-Stanley lame ascunse de tip cuțit folosite de 19 teroriști care am zburat jetliners în World Trade Centre și Pentagon cu doar câteva ore înainte.
"Au fost, de asemenea, imagini noi ale oamenilor în picioare cu epava mocnit a Turnurilor Gemene în fundal.
"O imagine a arătat o mână flicking o brichetă în fața clădirilor devastate, ca un fan la un concert pop. Șoferul dubei a spus apoi ofițerii de arestarea:
"" Noi suntem din Israel. Noi nu suntem problema ta. Problemele tale sunt problemele noastre. Palestinienii sunt problema. "" [38]


Există mai mult:
"Respectat ziar evreiesc din New York, The Forward , a raportat in luna martie 2002, cu toate acestea, că a primit o informare cu privire la cazul celor cinci israelieni de la un oficial american care a fost actualizat în mod regulat de către agențiile de aplicare a legii. Aceasta este ceea ce a spus el Forward :
"" Evaluarea a fost că Urban Moving Systems [de care oamenii au fost angajați] a fost un paravan pentru Mossad și cooperativele angajate de ea. " Înapoi în Israel, câteva dintre bărbați au discutat ceea ce sa întâmplat pe un talk-show israelian. Unul dintre ei a făcut acest comentariu remarcabil:
"" Faptul de a problemei este că vin dintr-o țară care experimentează teroare de zi cu zi. Scopul nostru a fost de a documenta acest eveniment. " Dar cum poți documenta un eveniment dacă nu știi că se va întâmpla? ""[39]
Poate Shrimpton respinge în mod serios toate aceste acuzații fără să se gîndească serios? Poate că următorul text va ridica său ideologic cer hipertensiune arterială. National Public Radio a raportat recent,
"Vinerea trecută, 43 de veterani și de rezervă membri ai organizației spion secret al Israelului, Unitatea 8200, a pretins că ar fi direcționat pentru a spiona pe palestinieni în scopuri de constrângere.
"Grupul a semnat un scrisoare deschisă de protest la prim-ministrul Benjamin Netanyahu și a șefului armatei israeliene, acuzând agenția de spionaj de directionare palestinieni nevinovați și colectarea de date în scopuri politice, nu naționale de securitate. "
"Numit" refusniks, "veteranii au declarat că au o" datorie morală "de a nu mai" lua parte la acțiunile statului împotriva palestinienilor ... ".
"Conform veteranilor scrisoare," O mulțime de ea a fost pur și simplu folosit pentru motive politice. Acesta a fost dat la politicieni pentru utilizarea lor individuală. Ei au simțit că au fost implicate în operațiuni de politică, spre deosebire de operațiunile de apărare. "" [40]



 Nu există nici o îndoială că Shrimpton înțelege ceea ce spun, pentru că a avut cu siguranță unele de formare în logică și jurisprudență. Cu toate acestea, se pare că sa Weltanschauung nu îi permite să pună formarea sa legal de a practica.
În cele din urmă, în loc de a răspunde la problemele reale și fundamentale le-am abordat în mod exhaustiv în articolele anterioare, Shrimpton ajunge la concluzia că mi se pare "a fi nemulțumit de ideea mea de care avem nevoie pentru a obține cizme de pe teren în Irak."
Nu voi explica de ce ", ghete pe teren în Irak" nu se adresează de fapt problema reala? [41] Shrimpton, pentru că el pare să fi fost programate de către narațiunea sionist, nu poate vedea că siriene "moderați" sunt teroriști și prin urmare, sunt în mare parte sursa ISIS. El nu poate vedea că Statele Unite, de fapt finanțate ISIS în 2012.
Și dacă Shrimpton are o problemă cu asta, cred că el are nevoie, de asemenea, să abordeze Gordon Duff articol intitulat, " Isil, o altă sperietoare creat de noi . "Duff, de asemenea, a spus că" al-Qaeda a fost întotdeauna crearea de CIA. "
Acest lucru nu este exagerată. Avner Cohen, care a scris o muncă serioasă asupra Israelului istorie nuclear și strategic, [42]  , de asemenea, a spus că "Hamas, spre regretul meu, este creația lui Israel." [43]
Sunt epuizat. Nu am nici o încredere că Shrimpton va aborda aceste probleme în mod responsabil și în mod logic, de aceea mă voi abține de la schimb mai mult.


[1] Alfred North Whitehead, Știință și lumea modernă (New York: Free Press, 1925), 4.
[2] A se vedea, de exemplu, Amelie Oksenberg Rorty, ed,. De multe chipuri de Filosofie: Reflecții la Platon la Arendt (New York: Oxford University Press, 2003), 401.
[3] Paul Johnson, Quest pentru Dumnezeu: un pelerinaj personal (New York: HarperCollins, 1996), 21
[4] Bertrand Russell, Căsătoria și Morală (New York: Liveright Publishing Corp, 1957), 48.
[5] James Q. Wilson, Problema căsătorie: Cum Cultura noastră a slăbit Familii (New York: HarperCollins Publishers, 2002), 9.
[6] Citat în Paul Lee Tan, Enciclopedia de 7700 Ilustrații (Rockville, MD: Publishers Assurance, 1984), 793.
[7] Daniel J. Flynn, intelectuală cretini: Cum Ideologia face Smart People toamna pentru Idei Stupid (New York: Crown Forum, 2004), 1.
[8] Pentru a fi destul de sincer, eu de obicei nu discuta carti de genul asta. De obicei, am ignora și doar le evita.Shrimpton a fost o excepție, din motive evidente.
[9] Pentru un studiu academic în acest sens, a se vedea, de exemplu, Ami Pedahțur și Arie Perliger,terorismului evreu în Israel (New York: Columbia University Press, 2011).
[10] Edward Tivnan, Lobby: Puterea politică evreiască și politica americană Externe (New York: Simon & Schuster, 1987), 43.
[11] Shabtai Teveth, Ben-Gurion Spy (New York: Columbia University Press, 1996), 81
[12] Ian Black și Benny Morris, Secret Wars Israel (New York: Grove Press, 1992), 111.
[13] David Hirst, The Gun și ramura de măslin: Rădăcinile violenței în Orientul Mijlociu (New York: Avalon, 2003), 290.
[14] Ibid.
[15] Ibid.
[16] Ibid., 293-294.
[17] Ibid., 295.
[18] Ibid.
[19] Amos Harel, "MI seama ce nu a mers bine în Afacerea Lavon-55 ani mai târziu," Haaretz , 11 noiembrie 2009.
[20] A se vedea A. Jay Cristol, Liberty Incident: Atacul 1967 privind US Navy Spy Corabia (Dulles, VA: Brassey lui, 2002); James Scott, atacul de la Liberty ; James M. James M. Ennes, Assault pe Liberty: Adevărata poveste a israelienilor la American Intelligence navei (New York: aleatorie, 1979).
[21] John J. Mearsheimer și Stephen M. Walt, Israel Lobby și politica externă a SUA (New York: Farrar, Straus & Giroux, 2006), 42.
[22] Ioan Crewdson, "New Apocalipsa în atac pe american Spy navei," Chicago Tribune , 02 octombrie 2007
[23] James Bamford, Corpul de Secrets: Anatomie de ultra-secret Agenția de Securitate Nation (New York: Anchor Books, 2002), 204.
[24] Ibid., 212.
[25] Yossi Melman, "Communications israelian a declarat pentru Dovediți IAF stia Liberty a fost SUA Ship,"Haaretz , 10 aprilie 2007.
[26] Ibid.
[27] Ibid.
[28] Crewdson, "New Apocalipsa în atac pe american Spy navei," Chicago Tribune , Octombrie
2, 2007
[29] Bamford, Corpul de secrete , 229.
[30] Melman, "Communications israelian a declarat pentru Dovediți IAF stia Liberty a fost SUA Ship," Haaretz , 10 aprilie 2007.
[31] A se vedea, de exemplu, "de informații occidentale: Israel spatele bombe Iran," Jerusalem Post , 04 ianuarie 2012; "Israel Complicitatea Terror Grupa to Kill Iran Oamenii de stiinta," Jerusalem Post , 09 februarie 2012; Dan Raviv și Yossi Melman, Spies împotriva Armageddon: În interiorul Israelului Secret Wars (New York: Cărți Levant, 2012).
[32] Ryan Gorman, "SUA cere Israelului să înceteze asasinarea oamenilor de știință nuclear iranian și să se concentreze asupra procesului de pace Palestina," Daily Mail , 03 martie 2014; "Raport: SUA Presiuni Israel pentru a opri asasinarea lui iraniene Oamenii de stiinta nucleare," Haaretz , 02 martie 2014.
[33] Paul R. Pilonul, "putem trăi cu un Iran nuclear," Washington lunar , martie / aprilie, 2012.
[34] Paul R. Pilonul, "mai adânc în Terorismul," Interes Național , 09 februarie 2012.
[35] Ioan Mintz, "60 israelieni pe turistică Vizele deținut de la 11 septembrie," Washington Post , 23 noiembrie 2001.
[36] Ben Fenton, "ne-a arestat 200 de israelieni în spionaj de anchetă," Daily Telegraph , 07 martie 2002.
[37] Mark Mackay, "Cinci israelieni au fost Filmarea ca Jet cămăși Ploughed în Turnurile Gemene la 11 septembrie 2001," Sunday Herald , 02 noiembrie 2003.
[38] Ibid.
[39] Ibid.
[40] "Snowden Reveal face Protest Spies" eroare american, " National Public Radio , douăzeci și unu septembrie 2014.
[41] Eu pur și simplu nu ar putea ajuta, dar rade un pic atunci când Reuters a raportat că Washingtonul este acum caută să coopereze cu Rusia în scopul de a lupta ISIS! Neoconservatorii evreiești, cum ar fi, Victoria Nuland, a petrecut cel puțin cinci miliarde de dolari pentru a destabiliza Rusia, dar acum au nevoie de ajutor de la inamicul lor percepută! Nu este ca o indicație a faptului că sioniștii sunt de fapt psihopați?
[42] Avner Cohen, Israel și bomba (New York: Columbia University Press, 1998); Secret Cel mai prost ținut-: Bargain Israelului cu bomba (New York: Columbia University Press, 2010).
[43] Citat în Andrew Higgins, "Cum Israel a ajutat la Spawn Hamas," Wall Street Journal , 24 ianuarie 2009.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu